Головна » 2018 » Квітень » 2 » Атестація керівників гуртків закладу
9:06 AM
Атестація керівників гуртків закладу

     Якою талановитою не була б людина, але якщо вона не вчиться на досвіді інших, то ніколи не буде хорошим педагогом. В. Сухомлинський
    29 березня 2018 року в Чортківському районному комунальному закладі «центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» було проведено підсумкове засідання атестаційної комісії з питань атестації керівників гуртків закладу.
   Атестація – це процес, який розкриває динаміку професійного росту, демонструє майстерність, стає підсумком наполегливої професійної діяльності. У міжатестаційний період педагогічні працівники досягли високого рівня професійної підготовки, працювали у творчому пошуку, перебували у неперервній самоосвітній діяльності, активно впроваджуючи такі форми й методи навчання і виховання, які забезпечили результативність участі їхніх вихованців у конкурсах та змаганнях різних рівнів.
     Голова атестаційної комісії Зуляк О. Б., підводячи підсумок, зазначила, що підвищення компетентності педагогічного працівника – ключ до якісної позашкільної освіти. 
     Вітаємо з успішною атестацією керівників гуртків Центру НТТДУМ: Баран Марію Іванівну (гурток початкового технічного моделювання), Бобака Івана Івановича (гурток картингу), Васечко Оксану Михайлівну (гурток технічного дизайну).

  

Категорія: Новини | Переглядів: 275 | Додав: cnttdum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar