Головна » 2018 » Січень » 23 » Тиждень науки і техніки в Чортківському ЦНТТДУМ
8:48 AM
Тиждень науки і техніки в Чортківському ЦНТТДУМ

     З 15 по 19 січня 2018року у Чортківському районному Центрі НТТДУМ панувала атмосфера творчого суперництва, ентузіазму, азарту і веселощів. Вже який рік поспіль на базі закладу позашкільної освіти стало традиційним розпочинати рік проведенням Тижня науки і техніки, основними завданнями якого є інтеграція молоді в наукове середовище, популяризація технічної творчості, залучення школярів до занять у гуртках технічного спрямування, пошук, розвиток і підтримка обдарованих дітей, а також співпраця із загальноосвітніми навчальними закладами району. 
     В рамках Тижня керівниками гуртків було проведено вікторину «Мистецтво і наука», заочну мандрівку в Музей техніки, конкурс на кращу композицію з геометричного конструктора, засідання юних науковців «Людина і наукові відкриття», конкурс «Весела майстерня», конкурси малюнків «Наука і техніка», «Моє майбутнє», майстер-клас з виготовлення подарункового горнятка, конкурси з виготовлення моделі планера, годівниць для пташок, кращого виробу в техніці орігамі, а також інтелектуальні ігри, розгадування кросвордів тощо.
     Директор та педагогічний колектив Чортківського районного Центру НТТДУМ щиро дякують всім вихованцям, які прийняли активну участь у традиційному щорічному Тижні науки і техніки. Успіхів Вам у пізнанні та розумінні світу технічної творчості.

  

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 264 | Додав: cnttdum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar